Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Tel.:+ 86-29-8610-0730

Enviar per fax:+ 86-29-8610-5620

Correu electrònic: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Amygdalin

Amygdalin

Amygdalin Altre nom: D-(-)-Amygdalin; (R)-Amygdalin; (R)-Amygdaloside; (R)-Laenitrile; (2R) -2-fenil - 2-[(2R, 3R, 4S, 5S, 6R) - 3,4,5 - trihydroxy - 6-[[(2R, 3R, 4S, 5S, 6R) - 3,4,5 - trihydroxy - 6 - (hydroxymethyl) o

Detalls del producte

Risun Bio-Tech Inc és un dels principals amla fruita extracte fabricants i proveïdors, Benvingut a comprar fàbrica subministrament pur natural i 100% natural amla fruita extracte de baix preu i qualitat.

Amla fruita extracte

Nom del producte: Fruites Amla extracte

L'origen botànic: Phyllanthus emblica L.

Conreu: fruita

Aspecte: Color marró pols fina.

Especificació de: 10:1

Mètode d'assaig: TLC

Usos mèdics de fruita amla extreure

Amla o grosella indi, ha estat utilitzat pels indis metges de moltes malalties cròniques, incloent el control de sucre en la sang.  Amla és el nom d'Hindi mentre en sànscrit, el terme utilitzat és Amalaki. Aquesta fruita comestible és ben conegut pel seu alt contingut en vitamina C i la seva activitat antioxidant potents, més potent que molts altres herbes.

Nom botànic
Els noms botànics d'amla són Emblica officinalis Gaertn i Phyllanthus emblica.

Amla benefici
Encara ayurvèdics metges té molta experiència amb l'ús d'Amla, poc recerca humana està disponible a l'oest. Recerca s'ha fet amb amla valorant el seu paper com a antioxidant, en prevenció úlcera, per a persones amb diabetis, per mental i efectes de memòria i els seus beneficis antiinflamatoris. Desafortunadament, la majoria d'aquesta recerca s'ha fet amb animals i hi ha molt pocs estudis humans que digui'ns en quines condicions aquesta herba és de major benefici.

En estudis de rosegadors, amla s'ha trobat per ser útil com a antioxidant, colesterol i control de sucre en la sang, per a la memòria, i l'ús d'amla era útil en desenvolupament dilatòries d cataracta diabètica en rates.

Antioxidant
A causa del seu alt contingut en vitamina C i els polifenols, extracte d'amla és un potent antioxidant.

Activitat d'agents antioxidants, polifenòlics contingut i efecte anti-glicació d'algunes plantes medicinals tailandès utilitzat tradicionalment en pacients diabètics.
Chem. med 2009 març; Kusirisin W, Srichairatanakool S, Lerttrakarnnon P, Lailerd N, Suttajit M, Jaikang C, ciència Chaiyasut C. Departament de la farmacèutica, Facultat de Farmàcia, la Universitat de Chiang Mai, Chiang Mai, 50200, Tailàndia.
Ethanolic extractes de 30 plantes medicinals tailandès, utilitzats tradicionalment com a tractaments alternatius en diabetis, es van avaluar activitat agents antioxidants. Cinc plantes havia activitat antioxidant fort: Amla Phyllanthus emblica Linn., Terminalia chebula Retz., Noni (planta) Linn., Kaempferia parviflora paret. i es torna Houttuynia Thunb., respectivament. Amla havia activitat agents antioxidants més forta que les altres plantes. La investigació va mostrar que dels polifenols totals i contingut taní de Amla i el contingut de flavonoides de Houttuynia antiespasmòdiques eren més alts. Els resultats implica que aquestes plantes són fonts potencials d'antioxidants naturals que tenen activitat carronyaire radicals lliures i podria ser utilitzat per a reduir l'estrès oxidatiu en la diabetis.

Valoració química i antioxidant de grosella indi amla suplements.
Phytother res. gener 2009. Poltanov EA, Shikov AN, Dorman HJ, Pozharitskaya ON, Makarov VG, Tikhonov VP, Hiltunen R. Open societat anònima "Diod", 11a Derbenevskaya Avenue, 113114, Moscou, Rússia.
Aquest estudi avalua les propietats antioxidant i Química d'extractes de fruites comercials amla quatre. Tots els extractes produït respostes positives en total fenol, flavonoide total i assajos de taní total. La presència de predominantment polifenòlics compostos per exemple Elàgic i àcids Gàl·lic i corilagin, va ser confirmat.

Amla per al colesterol
Influència de amla (Emblica officinalis Gaertn.) en la peroxidació de lípids i hipercolesterolèmia en rates alimentades amb el colesterol.
J Nutr Sci Vitaminol (Tòquio). Desembre 2005; 51 (6): 413-8.
Medicina de l'Institut de Natural, Toyama mèdica i farmacèutica Universitat, 2630 Sugitani, Toyama, Japó.
Els efectes d'amla en nivells de l'oxidació i colesterol de lipoproteïnes de baixa densitat (LDL) van ser investigats a in vitro i in vivo utilitzant l'oxidació de les LDL induïda per Cu(2+) i les rates alimentades amb colesterol. SunAmla i Acetat d'etil (EtOAc) s'extreuen d'amla significativament inhibit thiobarbituric àcid (TBA)-nivell de substància reactiva en l'oxidació induïda per Cu(2+) LDL i els efectes van ser més fortes que les de probucol. Aquests resultats suggereixen que amla pot ser eficaç per al colesterol alt i prevenció d'aterosclerosi.

Diabetis
És la diabetis controlar un benefici d'amla herba o amla extreure?
Un estudi en animals Mostra aquest suplement herbari per jugar un paper en la reducció del dany oxidatiu de sucre en la sang.

Amla extractes reduir l'estrès oxidatiu en rates diabètiques induïda per streptozotocin.
J Med Food. Tardor 2005; 8 ( 3): 362-8. Bio-nutrició divisió, Taiyo Kagaku co. Ltd., Yokkaichi, Mie, Japó
Les propietats antioxidants de amla extractes i els seus efectes sobre l'estrès oxidatiu en la diabetis induïda per streptozotocin van ser examinats en rates. Amla en forma de qualsevol comercial enzimàtica extreure SunAmla (Taiyo Kagaku Co Ltd, Yokkaichi, Japó) o una fracció rics en polifenols d'extracte d'acetat d'etil es va donar per via oral durant 20 dies a les rates diabètiques induïda per streptozotocin. Amla extractes mostrava radicals lliures forta activitat de compactació. Amla també va mostrar forta inhibició de la producció de productes finals de glycosylated avançat. L'administració oral d'amla extractes de les rates diabètiques ha millorat lleugerament augment de pes de cos i alleujar també significativament diferents índexs d'estrès oxidatiu del sèrum de les rates diabètiques.

Protecció radiològica
Prendre suplements d'extracte amla seria útil en aquells sotmesos a radioteràpia o vols també protegir les cèl·lules canceroses que la radiació intenta destruir?

Efecte protector d'un extracte de Emblica officinalis Against Radiation-Induced dany de ratolins.
Ther Integr càncer. 2009 Mar; Jindal A, Soyal D, Sharma A, PK. Goyal radiació i laboratori de Biologia del càncer, Departament de zoologia, Universitat de Rajasthan, Jaipur, Índia.
Va estudiar l'efecte radioprotective d'amla extracte en ratolins. Ratolins albins suís van ser exposats als raigs gamma (5 Gy) en l'absència (control) o presència (experimental) d'amla extracte, per via oral 100 mg/kg de pes corporal, una vegada cada dia durant 7 dies consecutius. Un exemplar de l'intestí (jejunum) va ser retirat de ratolins i estudiar a intervals diferents autòpsia de 12 hores a 30 dies. En control animals, la població cripta cel·lular, mitosi figures i longitud Villicus notablement reduït el dia 1; més tard aquestes va començar a augmentar progressivament, però no assolir el nivell normal fins i tot en l'últim interval autòpsia. Els animals rebre amla extracte abans d'irradiació tenien un major nombre de cèl·lules de la cripta i figures mitosi quan comparat amb control no drogues-tractada en tots els intervals d'autòpsia. Irradiació d'animals va donar lloc a una elevació de dosi-depenent de la peroxidació de lípids i una reducció de la glutatió, així com la concentració de catalasa en l'intestí a post-irradiació de 1 hora. En canvi, amla extreure tractament abans d'irradiació causat una pèrdua significativa la peroxidació de lípids als elevació en nivells de glutatió i la catalasa.

Pell i col·lagen
Tipus I promoció de Pro- col·lagen i anti-lagenasa activitats de Phyllanthus emblica extracte de fibroblastos ratolí.
J Cosmet SCI 2009 juliol-agost; Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, U. Nimmannit Departament de Fisiologia, Facultat de ciències farmacèutiques, de la Chulalongkorn University, Bangkok, Tailàndia.
Com a part d'una recerca en curs les noves activitats farmacològica del amla, l'actual estudi ha mostrat el tipus efectes promoció i anti-lagenasa col·lagen en cèl·lules de fibroblastos primari del ratolí. En una concentració de 0,1 mg/ml, amla extracte augmentat significativament el tipus que Pro-col·lagen nivell superior a la d'un control no tractades. Extracte emblica provocat una major aproximadament 7.75-fold tipus I la inducció de col Pro-lagen en comparació amb el col. lagen d'herbes conegut potenciador asiaticoside a la mateixa concentració de tractament. Amla extracte inhibeix l'activitat lagenasa d'una manera dosi-depenent. Aquest extracte herbari té un efecte farmacològic prometedor que beneficia la síntesi de col·lagen i protegeix contra la seva degradació i podria ser utilitzat com un ingredient natural anti-envelliment.

Protecció espermatozous toxines i drogues
Extracte de Spermatotoxic efecte de ochratoxin i la seva sort per Emblica officinalis aquosa.
Acta Pol Pharm 2009 novembre-desembre; Chakraborty D, divisió Verma R. toxicologia, Departament de zoologia, Escola Universitària de Ciències, Universitat de Gujarat, Ahmedabad 380 009, Índia.
Present treball fou realitzada per avaluar l'efecte spermatotoxic d'ochratoxin i la seva sort Emblica officinalis extracte aquós. Quan els ratolins albins mascles van ser tractats amb ochratoxin. s'observen alteracions en diversos paràmetres reproductius (recompte d'esperma, motilitat espermatozoides, espermatozous viabilitat i taxa de fecunditat), quan més tractats amb el medi aquós extreure de Emblica sort de officinalis (2 mg/animal/dia durant 45 dies) va destacar en l'efecte induït per ochratoxin spermatotoxic. Quan la suspensió de l'espermatozoide humà normal va ser tractat amb ochratoxin (a vitro), s'observen diverses alteracions morfològiques. Aquestes van ser mitigat, quan tracta amb l'extracte aquós de Emblica officinalis.

Química d'herba amla
Aquesta herba té moltes substàncies, com l'apigenina, àcid Gàl·lic, àcid Elàgic, àcid chebulinic, quercetina), chebulagic ' àcid, corilagin, isostrictiniin, gallate de metil i luteolin. Tanins amla inclouen Phyllaemblicin B, emblicanin A (37%), B (33%), punigluconin (12%) i pedunculagin emblicanin.

Amla suplement disponible en botigues o a internet
Amla complementar - paradís herbes 100% Amla extracte 20:1. Extracte de fruita amla (Phyllanthus emblica) 20:1 (Equivalent a tota fruita 5000 mg) - 250 mg. extracte del paradís herbes Amla és, naturalment, s'extreu utilitzant només els millors fruits de qualitat cultivats a l'entorn primitiu de l'Himàlaia menor.

Amla ús de pols
Amla pols és pintat de marró clar amb una olor astringent. Amla pols es ven a una lliura de bosses, va suggerir utilitzar una culleradeta diària o segons sigui necessari

Beneficis de salut:

Principalment tracta freda i febre, tos, mal de coll, diftèria, set, indigestió, dolors abdominals, l'hepatitis crònica, hipertensió, obesitat, hiperlipidèmia, edemes de calor humitat , micció, etc.

la COA de la amygdalin

Element

especificació

resultat

mètode

Fabricant de compostos

NLT 98.0%amygdalin

98.50%

HPLC

Organolèptiques
Aparença

Pols fina

Conforme

NLS-QCS-1008

Color

Blanc

Conforme

GB/T5492-2008

Olor

Característica

Conforme

GB/T5492-2008

Gust

Característica

Conforme

GB/T5492-2008

Es van separar utilitzats

Llavors

Conforme

/

Mètode d'assecat

Spary assecat

Conforme

/

Extracte de dissolvent

Aigua i etanol

Conforme

/

Característica física
Mida de les partícules (80mesh)

100.0%pass40mesh

Conforme

GB/T 5507-2008

Humitat

< 1,50%

1,10%

GB/T 14769-1993

Contingut de cendres

< 1,50%

0,25%

MATEIX 942.05, 18

Solubilitat

Soluble en etanol, metanol i etc. d'aigua calenta.

Conforme

Visual

Punt de fusió

223-226 ℃

224-225.5

GB21781-2008T

Rotació òptica específica

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

GB 613-88

Dissolvents de residu

Eur.Pharm

Conforme

MATEIX 986.15, 18

Plaguicides

Negatius

Conforme

MATEIX 971.21, 18

Metalls pesants
Totals metalls pesants

< 10.0%ppm

Conforme

USP < 231 >, mètode II

Com

< 2.0%ppm

Conforme

MATEIX 986.15, 18

PB

< 2.0%ppm

Conforme

MATEIX 986.15, 18

CD

< 0.5%ppm

Conforme

MATEIX 986.15, 18

HG

< 0.5%ppm

Conforme

MATEIX 971.21, 18

Residus de plaguicides
666

< 0.2%ppm

Conforme

GB/T5009.19-1996

DDT

< 0.2%ppm

Conforme

GB/T5009.19-1996

Prova microbiològica
Recompte total de placa

< 1, 000fu/g

90fu/g

MATEIX 990.12, 18

Total llevat o motlle

< 100fu/g

15fu/g

FDA (BAM) capítol 18, 8è Ed.

E. coli

Negatius

Negatius

MATEIX 997.11, 18

Salmonel

Negatius

Negatius

FDA (BAM) capítol 5, 8a Ed.


Hot Tags: Amygdalin, subministrament de fabricació de monòmer planta GMP Xina.

Un parell de: Elagolix

Següent: Luteïna

Productes relacionats