Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Tel.:+ 86-29-8610-0730

Enviar per fax:+ 86-29-8610-5620

Correu electrònic: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Notícies

Casa > Notícies > Contingut
Estudi demostra efectes de Nattokinase en la coagulació de la sang
Risun Bio-Tech Inc | Updated: May 31, 2016

Estudi demostra efectes de Nattokinase en la coagulació de la sang


Pacients de trombosi (coagulació de la sang) es prescriuen sovint farmacològic, però també hi ha interès en nattokinase, un enzim derivat de soja fermentada menjar el natto, com a suport més natural per trombosi. En un estudi recent, investigadors explorar els efectes d'una dosi única 2000-FU (unitats fibrinolític) de nattokinase per determinar els seus efectes sobre els anti-coagulació i fibrinolysis (un procés que impedeix que els coàguls sanguinis creixent).

L'estudi d'encreuament doble cec, controlat amb placebo, es va representar en 12 temes. Durant cada braç de l'estudi, temes van rebre un placebo o 2000 FU de la marca NSK-SD de nattokinase del Japó Bio Science Laboratory (Walnut Creek, CA). Sang va ser presa a la línia de base i a 2, 4, 6 i 8 hores en l'estudi.

En temes d'intervenció, els investigadors van trobar que les concentracions de Dímer D augmentat, indicant fibrinolysis havia passat. D-Dímer, un fragment de proteïna formada durant fibrinolysis, sovint mesura Quan provant de trombosi.

Investigadors també van trobar que intervenció NK va ajudar a augmentar les concentracions la antitrombina sang després de 2 i 4 hores de suplementació. Antithrombin és una proteïna que inactiva enzims del sistema de coagulació i és "un dels més importants reguladors fisiològics de la cascada de coagulació de sang", va escriure els investigadors. També es va determinar que aquest factor VIII activitat (també un indicador de trombosi) va disminuir després de la ingesta NK.

Els investigadors van dir que aquests canvis eren en el rang normal.

"Aquest estudi proporciona la primera evidència de la capacitat de nattokinase per millorar la fibrinolysis i la antithrombosis contemporàniament després d'una dosi única de l'administració oral de nattokinase en humans],", va escriure els investigadors. "En funció única, comparativament fort potencial fibrinolític/anticoagulant activitat de nattokinase, estabilitat en el tracte gastrointestinal i llarga biodisponibilitat en vivo, nattokinase sembla oferir avantatges potencials sobre altre actualment utilitzen agents de tractament i la prevenció dels processos de malaltia seleccionats."